Защо краката не бива да се облягат на арматурното табло

0
Рентгеновата снимка показва последиците за младо момиче, попаднало в катастрофа, докато държало краката си опрени на арматурното табло
Рентгеновата снимка показва последиците за младо момиче, попаднало в катастрофа, докато държало краката си опрени на арматурното табло

Облягането на краката на арматурното табло, жабката или предното стъкло на автомобила може да доведе до ужасяващи последици в случай на катастрофа.

Дори ударът да не е особено тежък, еърбегът се издува със скорост между 160 и 350 км/ч, а тялото се плъзва под обезопасителния колан, оставяйки главата и лицето на милостта на коленните капачки, информира Факти.бг.

Въпреки риска от трайно осакатяване много пътници - предимно от нежния пол - продължават да се возят в такава поза, без да обръщат внимание на препоръките. Това предупреждение от уелската полиция обаче може би притежава достатъчно визуален потенциал да вразуми любителите на вдигнатите крака в колата.

Рентгеновата снимка показва последиците за младо момиче, попаднало в катастрофа, докато държало краката си опрени на арматурното табло. Дори неспециалист може да види, че едната бедрена кост е счупена, а другата се е извадила от гнездото на таза, вероятно разкъсвайки меките тъкани в тази толкова деликатна област.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари