Защо гласувах за „Има такъв народ“

6
Цветът на нацията цяло лято мълча
Цветът на нацията цяло лято мълча Снимка: pp-itn.bg

Да, аз гласувах за ”Има Такъв Народ”

Не само, ами и помагах всякак като доброволец за изборите. И не стига това, ами положих къртовски труд пак като такъв, за референдума преди 5 години на който гласуваха 3,5млн. души. Дори не съм член на тази партия.

Завършил съм художествено училище, в което се слушаше от Корн до Жан Мишел Жар. Имам вродена, органична непоносимост към чалгата.

Е как тогава става това? Защо?

Може би, в същината си душата ми е чалгаджийска, посредствена? Окей, значи за мен е настал момент в който животът и хората, ще се произнесат дали това е така или не. Нямам драма с това.

Ама ако се окаже, че е зарад нещо друго? Нещо като морал? Достойнство?

Нещо като “нови, млади и талантливи хора, които до сега НЕ СА участвали в управлението”?

Щото с Пламен Данаилов за когото съм пуснал гласа си, съм бил заедно на площада. Той преживя насилие, аз не. И без да знае, съм го подложил на най-трудния каст: Да разбера дали е морален, добър човек или не. Много рядко в живота се случва, когато тръгнеш да кастваш някого така, той да прецака теста още в зародиш. Да го парира. Да е такъв човек, че да няма нужда от тоя кастинг.

Понеже споменах хора - и аз много искам Сашо Морфов да е министър-председател, министър на културата Георги Господинов, а Камджалов да му е заместник. Как да стане това, когато ЦЕНЗУРИРАТ ПРЕДСТАВЛЕНИЯТА на Морфов, и вместо цвета на нацията ВЕЧЕ да беше направила революцията САМО за това, тя цяло лято мълча?

Ама Слави не участва ли в кампанията?

Ауе маняци, как си представяте Вашият човек да седне в студио до Марешки? Нали веднага ставаш Марешки и ти. Или, който и да е там от тия.

Прост чалгар да Ви преподава урок по хигиена.

Относно”Да България” - пичове, Вие сте изключително отблъскващи, себични и лицемерни. Вие сте моето голямо разочарование. Без лоши чувства. Лошото е, че Вие не предизвиквате никакви чувства. Само стоях и наблюдавах - от месеци, една лоша дума не се каза срещу Вас, но Вие се оляхте. Плюете по простака, ама гостувате в телевизията щото знаете че е трибуна, нали?

Ваши симпатизанти са някои от свободните журналисти, ама и те да поочернят триото и новия месия.

И след като ще се делим на: умни и красиви - прости и грозни, явно закономерно ДПС Ви изпревари. Мерси, ама ще си остана при чалгаря.

От много хора прочетох ”има толкова прост народ”. Така е, прави сте .  Вие давате отговор на хамлетовския въпрос: защо прехода /който не е преход, а период/продължава 31 години. Мерзко е, да наричате Българите в чужбина така, защото те са най-големият инвеститор във ВАШАТА икономика. На обяд са прекрасни като стоят по опашки, ама вечерта са прост народ, понеже наказателния вот не е за Вас.

Ако екипът избран от Трифонов Ви излъже, имате чудесната възможност да излезете и Вие на площада и да го свалите така, както аз свалих Борисов. Това укрепва гражданското общество, не чакайте с години. Поне няма да бъдете бити. Всеки сам отвоюва свободата си.

И днес, аз празнувам своята.

Васил Асенов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари