Защо българите мразят сънародниците си, емигрирали на Запад!

5
Българи, живеем самоубийствено! Стреснете се и прогледнете за истината кой ни разделя и защо!
Българи, живеем самоубийствено! Стреснете се и прогледнете за истината кой ни разделя и защо!

Днес България живее благодарение на емигрантите си. Това е печалната истина, колкото и да не ни харесва.

Това са официалните данни, оповестени от Българската стопанска камара и признати с половин уста от правителството на ГЕРБ.

През 2017 г. парите, изпратени от емигрантите ни в Западна Европа и САЩ са били 2 млрд. и 200 млн. лв.

И то при положение, че тази солидна цифра включва само официалните банкови преводи, при това само тези над 2 хил. лв. Ами останалите пари, които емигрантите ни носят сами или изпращат в родината си по други хора?! Тези суми са безотчетни, но вероятно са още толкова. Тоест общо мигрантските пари, влезли в България през 2017 г. са малко под 5 млрд. лева.

А всички чуждестранни инвестиции през същата година са били на стойност 1.8 млрд. лева!

От което следва, че цял свят носи в България доста по-малко пари от клетите ни 3 милиона емигранти… Коментар не е нужен.

Аз също бях емигрант и знам как се изкарва едно евро в чужбина, когато си се родил българин. И съм видял с очите и сърцето си как невръстни все още юноши и над 70-годишни старици бъхтят като роби, живеят като аборигени по окъсани палатки и паркове или изби, само и само да спестят някое евро и да го изпратят в родината на бедстващите си родители или деца.

Видял съм сълзите в очите на тези люде с вече отдавна прекършен живот и съм се чудел коя е тази сила, която все още ги държи и им дава куража да дишат…

Видял съм превързаните с бинтове, наранени от непосилната работа ръце на майките гастарбайтерки, чул съм тяхното скимтене в подземията на Париж…

Видял съм как млади красиви българки продават почти на безценица телата си по улиците на света…

И затова не можах да си обясня официално социологическо проучване от тези дни, което посочи, че 56 % от българите са с отрицателна настройка и изпитват неприязън спрямо своите сънародници, емигрирали на Запад.

Подобно лошо отношение има и от страна на редица държавни институции. Които измислят всевъзможни начини за тормоз над емигрантите, дори и в броените дни, когато те си идват да зърнат и усетят топлинка в родния си, но изоставен дом и да донесат пари на същите тези чиновници. Като „Топлофикация“ например и ред още нароили се като кърлежи паразитни структури, смучещи като пиявици кръвта на народа.

Никой нормален човек не сече клона, на който седи, нали?! Но у нас е традиция.

Единственото обяснение за омразата на българите у нас към българите на Запад е в системата.

Неолибералната система на управление, която обеднява, обезлюдява и обезкървява страната ни. Система, която унищожава държавността, нацията, религията, морала… и изглажда последните останали мозъчни гънки на индивида. Именно тази система ни бе колониално наложена от Запада. Който чрез нея деиндустриализира страната ни и изсмука 3 млн. млади, здрави и умни българи, за да работят в индустриалните зони край Берлин, Париж, Лондон…

Именно тази умешлено натрапена ни след 2000-та година система доведе не само до физическото, но и до духовното разделение на нацията. Сега останалите тук българи мразят емигрантите, защото виждат, че с всеки новонапуснал Територията, страната ни губи шанс да оцелее. Това е причината. Но напускащите не са виновни. Вината е в управляващата ни мафиотска клика и западните им господари. Именно те ни гонят от страната ни. И колкото по-рано го осъзнаем, толкова по-добре.

А останалото е от Луцифера!

Не може да се живее със завист и омраза този наш един-единствен живот! Нима нашенецът не е разбрал, че в този свят за всичко се плаща? Че тези тъжни емигранти, немили в чужбина, недраги в родината си, плащат с душата си? Защо българите забравяме, че всички идваме и отиваме, да, пак Там… И то все сами, сами… И тогава плачем, тогава горко съжаляваме, че не сме докосвали, че не сме докоснати. Но вече ще е късно.

Българи, живеем самоубийствено! Стреснете се и прогледнете за истината кой ни разделя и защо! И не мразете кръвта си, защото омразата е фашизъм. А нашите Западни Господари искат тъкмо това!

Автор: Пею Благов

Източник: Скандално
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари