Започва геомагнитна буря

1
Дългосрочните прогнози допускат смущения на геомагнитното поле около 10 юни
Дългосрочните прогнози допускат смущения на геомагнитното поле около 10 юни

Дългосрочните прогнози допускат смущения на геомагнитното поле около 10 юни

От ранните часове на понеделник геомагнитните смущения, засечени на територията на страната преминаха показателите за магнитна буря. Това показват данните на Националния институт за геофизика, геодезия и география, съобщи NOVA.

Метеочувствителните хора могат да усетят главозамайване, главоболие, липса на концентрация и други неразположения. По възможност е препоръчително да се пият повече течности и да се избягват дейности, в които е необходима концентрация като шофиране.

Дългосрочните прогнози допускат смущения на геомагнитното поле около 10 юни, около средата на месеца и около самия край на периода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Fffftt
    10ти юни мина преди близо месец...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари