Започна сезонът на киселото зеле!

0
Само не е ясно как би реагирал екип на КАТ, ако спре шофьора за проверка?
Само не е ясно как би реагирал екип на КАТ, ако спре шофьора за проверка?

Лек автомобил препълнен със зелки събра погледите в град Пловдив.

Зимата си има и своите предимства – опитваме първата реколта от новото вино, греем се на топло край някоя печка или камина и похапваме кисело зеле!

Точно сега е и времето, в което се пълнят бидоните със зелки и се подготвят за хапване. Я в някое мазе не село, я на терасата в блока – традицията трябва да се спази без значение къде си. Все пак купешкото кисело зеле, не може да замени вкуса на домашно приготвената храна.

И никак не е изненада, да видим из града да се разхождат хора с пълни торби със зеле или да пълнят багажниците до горе със зеленчука. Въпреки това, обаче пловдивски лек автомобил успя да събере погледите със своята вместимост. Шофьорът натъпквал опела си до горе със зелки, та даже сложил и на шофьорското място. По всичко изглежда, че човекът се е запасил за цяла зима и ще похапва доволно… е да му е вкусно, все пак традициите трябва да се спазват.

Само не е ясно как е успял да се прибере с автомобила, от който няма никаква видимост към нито едно от двете огледала, а и в такъв момент как би реагирал екип на КАТ, ако спре шофьора за проверка?

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари