Заплашват Бисер - Петното с убийство в затвора

0
Заплашват Бисер - Петното с убийство в затвора

Бисер Миланов Петното е имал заплахи за живота си в затвора, където в момента се намира. Това разкри самият той, пише агенция "Пик".

Ето и цялото писмо на Миланов, което той е изпратил до агенцията:

Затвора е огледало на действителността в държавата! Продължават провокациите срещу мен, а когато поисках да вземат необходимите мерки в тази връзка, в замяна получих наказания от управата и препоръки за поведението ми, че в случай че ме псуват на майка и ме обиждат – аз трябва да си наведа главата и да си премълча.

Днес тези провокации преминаха в закани за убийство, нима и това е нормално. И до кога трябва да търпя тези престъпни действия и бездействия на държавата. Къде е сега главният прокурор, къде са политиците, защо не повдигат въпроса в парламента, да видят какво се случва в затворите, или да очаквам някое друго обвинение в замяна, както досегашните ми скалъпени политически престъпления.

За какво правосъдие да говоря в България, когато аз съм един от многото виновни до доказване на противното. Сега сме 2014г. , а до сега нищо не се е променило от времето на лагерите на смъртта. В затворите лежат политически затворници,които са производство на системата, системата ,която произвежда робство!

Затворите са място за изтезания, а не място за превъзпитание!

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари