Заплашиха с бомба мол в Букурещ, евакуираха клиентите

0
След като проверките приключиха, столичната полиция съобщи, че бомбената заплаха се е оказала фалшива
След като проверките приключиха, столичната полиция съобщи, че бомбената заплаха се е оказала фалшива Снимка: iStock/Getty Images

Търговски център в Букурещ беше евакуиран днес след заплаха за поставена бомба, съобщава телевизия Диджи 24

Мъж се е обадил по телефона в местната полиция и е заявил, че е поставил бомба в двора на мола в букурещкия Сектор 1, съобщи БТА, позовавайки се на Главната дирекция на Букурещката полиция.

Полицията предприе евакуация на намиращите се в сградата хора.

На мястото пристигна група сапьори от Службата за интервенции и специални акции, за да извърши необходимите проверки, както и екип на Румънската разузнавателна служба.

След като проверките приключиха, столичната полиция съобщи, че бомбената заплаха се е оказала фалшива, предаде Аджерпрес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари