Занижават изискванията към търговците на горива

0
Това ще стане с промени в Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход, които бяха одобрени от Министерски съвет
Това ще стане с промени в Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход, които бяха одобрени от Министерски съвет Снимка: iStock

Занижават изискванията към търговците на горива.

Това ще стане с промени в Закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход, които бяха одобрени от Министерски съвет. Измененията ще трябва да получат одобрение и от парламента, пише Труд.

С одобрения законопроект ще се облекчат изискванията за регистрация на търговците на горива, гласи официалното съобщение на Министерски съвет.

Ще отпаднат предвидените регулации относно дейността по временно съхранение и/или зареждане с гориво от земеделски стопанин. Ще бъдат намалени изискуемият праг за капитал или активи от търговците на горива, както и размерът на изискваното от тях обезпечението. Прецизират се общите и специалните условия за всички дейности, както и необходимите документи за регистрация на фирмите от бранша.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари