Заложническа драма и тройно убийство в Москва

0
В Московската кредитна банка въоръжен похитител е взел заложници
В Московската кредитна банка въоръжен похитител е взел заложници Видео: Первый Канал

Заложническа драма и тройно убийство се разиграха тази вечер на две отделни места в Москва.

Около 20,30 часа въоръжен мъж взе за заложници няколко сътрудници и клиенти на Московската кредитна банка, предаде България Днес.

Той настояваше да му бъдат предадени всички налични пари и отказваше да пусне хората. В крайна сметка спецчастите успяха да освободят всички похитени в рамките на 60 минути.

Час и половина по-късно неизвестен застреля трима души в баровския квартал „Румянцево", наричан още и „Новата Москва". Касапницата е станала в района на голям бизнесцентър. Районът е отцепен, в момента се извършва оглед на телата.

Същевременно офисът на Московската кредитна банка на ул. „Първомайска" за минути бе заобиколен от спецчасти и полиция, а районът бе отцепен. 

"В 20,37 часа при нас постъпи обаждане, че неизвестен с маска и пистолет е влязъл в банката и заплашва сътрудниците ѝ, без да им дава да напуснат помещенията си. Полицията е отцепила територията на банката и е предприела мерки за освобождаването на заложниците", съобщиха около 22 часа от прес-службата на московската полиция.

Малко след това стана ясно, че всички заложници са били освободени. Точният им брой все още не се съобщава. В банката е останала само касиерката, която обаче се е заключила в отделно помещение и е в безопасност.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари