Заловиха шофьор с над 2 промила алкохол в Русе

0
Мъжът е отказал да подпише съставения му акт
Мъжът е отказал да подпише съставения му акт

Мъжът е отказал да подпише съставения му акт

На 25 септември в 22:15 ч. на кръстовището на улица "Николай Здравков" и улица "Николаевска" в Русе екип на Първо РУ е спрял и извършил проверка на автомобил "Сеат Толедо" и като водач е установен 63-годишен мъж.

Полицаите забелязали, че колата се е движела, нарушавайки пътната маркировка между двете ленти на улицата, криволичейки и при последвал тест за алкохол е станало ясно, че водачът е в нетрезво състояние, като уредът отчел концентрация от над 2 промила.

На 63-годишния е съставен акт, който той е отказал да подпише, издаден му е талон за изследване, а след това е конвоиран до УМБАЛ "Медика", където е дал кръвна проба.

По случая е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари