Заловиха русенец с метамфетамини

1
31-годишният мъж е познайник на русенската полиция
31-годишният мъж е познайник на русенската полиция

31-годишният мъж е познайник на русенската полиция

На 4 март около 03:30 часа служители от групата за охрана на обществения ред при Второ РУ, при извършване на обход по улица "Мадарски конник" в град Русе, непосредствено преди кръстовище забелязват мъж, който виждайки патрулния автомобил рязко ускорил крачки.

Униформените са го спрели и са установили, че това е русенец на 31 години, известен на правораздавателните институции. Пред полицаите той заявил, че няма в себе си наркотици, но при извършения му личен обиск в него са открити общо 12 броя полиетиленови топчета и топчета от алуминиево фолио, съдържащи бяло кристално вещество, както и стъклена лула. За намереното в него мъжът заявил, че е метамфетамин.

По случаят е заведено бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    1234
    Държавата ,ако има воля може да с е справи на 90% с дълърите на дрога за не повече от месец! Лошото, е че самите дилъри се отчитат нагоре поо веригата и промени долу не се предприемат!Дрогата вече е толкова масова, че направо е цяло чудо да опазиш децата си! Колкото по- рано го осъзнаят влястимащите ...
  • 2
    2
    123
    трябва да си ултра прост дилър, да натъпчеш джобовете с топчета и да тръгнеш да мяташ крачоли по улиците в 3 и 30 през ноща. не вярвах че има такива епични глупендери. 😄
  • 3
    1
    златна рибка
    3 дена празници , естествения подбор е с пълна сила ,жалко за полицаите бачкат яко ,заплати нема,а простия народ ги мрази
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари