Заловиха пиян русенец, шофирал срещу движението

4
55-годишният мъж е заловен на улица "Петко Д. Петков" с над 2 промила алкохол в кръвта
55-годишният мъж е заловен на улица "Петко Д. Петков" с над 2 промила алкохол в кръвта Снимка: Dunavmost / Архив

55-годишният мъж е заловен на улица "Петко Д. Петков" с над 2 промила алкохол в кръвта

На 21 януари около 02:55 часа екип на пътна полиция е спрял и извършил проверка на лек автомобил с марка „Шкода“, модел „Октавия“, който се е движел срещу движението на улица "Петко Д. Петков", съобщиха от ОДМВР - Русе.

Униформените са установили, че колата управлява русенец на 55 години, който силно лъхал на алкохол. Последвалата проверка с техническо средство е потвърдила, че водачът е в нетрезво състояние, като уредът е отчел концентрация на алкохол над 2 промила.

На 55-годишния русенец е издаден талон за изследване в медицинско заведение и той е дал кръвна проба в болница „Канев“. На мъжа е съставен акт и случаят е предаден на разследващ полицай, който е образувал бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Анонимен
    Ха ха .то по млади русенци няма.Този е бил най младия.И сигурно е бил с работна робашка и панталон на някоя от фирма в КТМ.И се е отдал на битов алкохолизъм с евтини питета.И псува живота и беднотия в Русе
  • 0
    1
    Lambogenie
    Този направо играе Кармагедон II на живо. :-)
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари