Загиналото дете е пътувало във "Форд" с русенска регистрация

0

Загинало е 6-годишно дете при катастрофа между два автомобила до надлеза на кв. Макак, Шумен.

Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Тежкият пътен инцидент е възникнал на АМ “Хемус“ в посока от Варна към София близо до Шумен. Сигнал за произшествието е получен малко след 18:15 часа. Съобщено било, че произшествието е между два автомобила- Фолксваген Голф с варненска регистрация и Форд „Фиеста“ с русенска. По първоначални данни водачът на Фолксваген-а 35-годишна жена от Варна поради движение с несъобразена скорост и липса на достатъчно дистанция ударила движещия се пред нея лек автомобил Форд „Фиеста“. В резултат на удара автомобилът се преобърнал на пътното платно. Загинало е 6-годишно дете, което пътувало в автомобила.

В МБАЛ – Шумен са откарани останалите трима пътници от Форд-а и водачът. За преглед в болничното заведение са откарани 35-годишната жена, която била зад волана на Фолксваген-а и дете на 8 години. Към момента няма данни са състоянието им.

На място се извършва оглед, изясняват се причините довели до възникване на инцидента. Създадена е временна организация на движението. Превозните средства се отбиват на 350-ти километър на магистралата посока Варна- София през път I-2 в посока към София. Молим водачите да шофират с повишено внимание.   

Вижте какво е състояние на пострадалите

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари