Задържаните при спецоперацията, в която участва и ОДМВР - Русе, са от един род

2

Специализирана полицейска операция, разпоредена от главния секретар на МВР, се проведе преди ден под ръководството на ГД „Национална полиция“ с участието на служители на областните дирекции на МВР в Плевен, Русе и Шумен.

GlasNews.bg съобщава кои са задържаните при спецоперацията. Това са Емил Асенов - Козата (57 години), Момчил Людмилов - Маско (26 години), Нако, Малкото бебе - всички лица са от село Бохот и са от един род, така наречените "Даалари" - гръцки роми. Задържаните се занимават с кражби, грабежи, както и трафик на хора. Бащата на Момчил - Маско в момента е задържан в плевенския арест за трафик на хора. Той е склонявал насилствено жени към проституция. Насилниците са карали потърпевшите да сключват бракове, като това се е случвало основно с афганистанци.

Работата по образуваните досъдебни производства продължава. В хода им ще се изяснява съпричастността на задържаните и към други престъпления.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    1134
    Цигани мръсни да се обесят
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари