Задържаха трима мъже с наркотици в Русе

11

Извършителите са установени при проверка на лек автомобил БМВ

Полицейска акция по линия противодействие производството, разпространението и употребата на наркотични вещества проведоха служители на ОДМВР в Русе, съобщиха от там. При реализираните действия, този следобед около 15:15 часа, на входа на гр. Русе по главния път I-5, полицейски служители са спрели за проверка лек автомобил БМВ, с който са се придвижвали трима мъже.

В автомобила са установени наркотици. На място се извършва оглед от оперативна група на МВР. Предстои уточняване на вида и количеството им, както и извършването на други процесуално-следствени действия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Само да питам:
    Тези, тримата мъже, полицаи ли са?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари