Задържаха общинска съветничка за разпространение на наркотици в Солун

0
Полицията е иззела общо 78 кг марихуана
Полицията е иззела общо 78 кг марихуана Снимка: АНА - МПА

Полицията е иззела общо 78 кг марихуана

Трима души са били задържани за разпространение на наркотици в Солун след разследване на гръцката полиция, сред тях е и 57-годишна общинска съветничка в община в град Кастория, предаде телевизия Скай, цитирана от БТА.

Полицията е иззела общо 78 кг марихуана.

В събота сутринта гръцките полицаи са спрели автомобил, управляван от 59-годишен шофьор, а заедно с него е била и 57-годишната общинска съветничка, от регион на префектура Кастория. По време на обиска полицията е установила, че в автомобила има три сака и два чувала, съдържащи 58 пакета с марихуана, с общо тегло 66 кг.

По-късно същия ден полицията е задържала и получателя на наркотиците - 51-годишен мъж, в Солун, като у него са открити 0,5 гр. кокаин.

При полицейска акция, осъществена в неделя от Отдела за борба с наркотиците към поддирекция за сигурността в Кастория, в апартамент, нает от 51-годишния задържан, в източната част на Солун са намерени и конфискувани 11 кг и 380 г необработен канабис, както и две найлонови торбички от същата субстанция и четири везни. Освен наркотичните вещества са конфискувани и два автомобила, пет мобилни апарата и седем СИМ карти.

Срещу задържаните е образувано досъдебно производство за разпространение на големи количества наркотични вещества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари