Зачестяват дребните кражби в Русе

0
"Кокошкарски" кражби по време на извънредно положение отново придобиват популярност
"Кокошкарски" кражби по време на извънредно положение отново придобиват популярност

В Първо РУ е започнало разследване по сигнал за кражба от кафеавтомат, намиращ се в административна сграда на булевард "Придунавски" в Русе. 

Сигнал за извършеното престъпление е постъпил вчера сутринта малко след 7 часа. При оглед на място е установено, че обект на посегателството е станал автомат за топли напитки, намиращ се на партерен етаж, като след взлом на врата в областта на заключването ѝ е проникнато във вътрешността на машината и са отнети монетника с около 70 лева и касата с 20-30 лева на монети. Случаят е документиран от разследващите и е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ.

Служители на Второ РУ разследват сигнал за домова кражба. 

Вчера вечерта около 19:20 часа в полицията е постъпил сигнал, че от къща в кв. ДЗСРусе е била извършена кражба на телевизор. В къщата било проникнато след взлом на прозорец от ПВЦ и според подаващия сигнала това е станало между 7 и 9 април т.г. На място е извършен оглед и е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ.

Сигнал за кражба на акумулатор от автомобил разследват служители на Второ РУ. 

Според подадения сигнал, вчера около 11 часа стопанин на лек автомобил е открил, че му липсва акумулатора от превозното средство с марка „Мазда“, който се намирал на паркинг на ул. Никола Петков, като според него деянието е извършено след 10 часа сутринта предходния ден. При оглед на място е установено, че колата е с мек таван  /тип гюрук/, който е бил срязан и така е проникнато в нея и е отнета акумулаторната батерия. Сигналът е документиран и по случая е започнато разследване като е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари