За това добро и това истинско щастие си струва да живее човек!

2

Тази неделя бе втората, в която доброволци сглобяваха къщички за кучетата в приюта в Русе.

Една от организаторките на благородната инициатива разказа как е минал денят и изказа благодарност към всички, които са се включили с времето си и любовта си към четириногите приятели.

"Нека ви разкажа за днес! Втора неделя в приюта с любов към животните! След като сутринта тръгнах почти песимистично за приюта, тъй като много мои приятели се отказаха в последния момент, днес се оказа един прекрасен неделен ден! В приюта дойдоха хора млади и големи, дойдоха деца с автобус, дойдоха майки и баби с внуците си кой да боядисва, кой да разходи кучетата, кой да разколачи палет, кой да направи покрив или къщичка.", започва своя пост в социалната мрежа Милена Милчева. 

"Беше уникално, защото почти всички дойдохме сутринта и почти всички си тръгнахме накрая заедно! Смяхме се, сприятелихме се, чукахме пирони, сглобявахме, обичахме и се радвахме на малките неща! Истински! И банички хапнахме. Поклон на тези хора, които взимат децата си и ги учат с примера си какъв трябва да бъде един човек! А един човек трябва да бъде добър на първо място! Вярвам, че доброто винаги побеждава рано или късно, вярвам че доброто може да се множи и вярвам че доброто ни събра днес и миналата неделя и следващата може би! За това добро и това истинско щастие си струва да живее човек! Благодаря на всички днес и миналата неделя! Не ви познавам поименно, Велики сте!

П.С. Следващият път опитайте и вие да станете част от това добро", завършва своя пост обнадеждената русенка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари