За първи път в историята си Apple бе принудена да намали цената на модели iPhone

0
Оказасе, че интерфейсът на iPhone XS и iPhone XS Max лагва след 10 секунди бездействие
Оказасе, че интерфейсът на iPhone XS и iPhone XS Max лагва след 10 секунди бездействие

Продажбите на новото поколение iPhone не вървят много добре и Apple за първи път в историята си бе принудена да намали тяхната цена.

Появиха се мнения, че компанията вече не е най-големият иноватор на този пазар, а сега се появи нов проблем – дразнещи лагове по време на работата на iPhone XS и iPhone XS Max.

Проблемът възниква след около десет секунди бездействие на интерфейса на смартфона. След изтичането на това време потребителите забелязват осезаемо закъснение на реакцията на iPhone след докосване на сензорния екран. Ефектът се проявява както при отварянето, използването и затварянето на различните приложения, така и при уеб сърфирането и стартирането на многозадачната работа. Проблемът е известен още от месец октомври миналата година, когато притежателите на iPhone XS и iPhone XS Max започнаха да се оплакват и да съобщават за закъснялата реакция в различните форуми. Но Apple не реагира на проблема и го игнорира, информира Kaldata.com.

Към днешен ден корпорацията от Купертино така и не излезе с официално становище за лагването на интерфейса. Редица потребители считат, че това е бъг в софтуера на новите iPhone. Само че ефектът не се проявява в iPhone XR и сега се счита, че причината е неправилното калибриране на дисплея или някакъв проблем в хардуера.

Сега се появи информация, че някои потребители са успели да подменят проблемните смартфони в сервизите на Apple. Но новите iPhone XS демонстрират същия дефект.

Източник: Kaldata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари