Юристконсулт на "Лубрика" поема екоинспекцията в Русе

0
Анатоли Станев е новият директор на РИОСВ - Русе
Анатоли Станев е новият директор на РИОСВ - Русе

Адвокат Анатоли Станев е новият директор на Регионалната инспекция по опазване на околната среда в Русе, съобщиха официално от институцията

49-годишният юрист спечели конкурса, обявен за поста едва четири години след напускането на последния титуляр Лилия Атанасова. В последните три години със заповед на екоминистъра директор бе Любомир Атанасов до провеждане на конкурс, съобщи Русе Медиа.

Анатоли Станев е роден на 4 март 1971 г. и е възпитаник на Английската гимназия „Гео Милев“. Завършил е право в Юридическия факултет на Русенския университет и влезе извънредно в Общинския съвет през 2009 г. на мястото на Цветан Георгиев-Гербера от забравената вече партия „Северна лига“.

Изборът на Анатоли Станев за директор на екоинспекцията в Русе предизвика доста коментари в социалната мрежа, като преобладаващите мнения са, че на този пост не трябва да бъде юрист, а човек с образование, свързано с екологията. Оказва се, че новият шеф на РИОСВ съвсем не е далеч от темата, тъй като през последните години е бил юристконсулт на „Лубрика“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари