Яжте ла*на, вегани!

0
Не знам дали Господ се дразни на прекалените светци, но аз със сигурност превъртам от наглостта на предъвкващата хлорофил природозащитническа сган
Не знам дали Господ се дразни на прекалените светци, но аз със сигурност превъртам от наглостта на предъвкващата хлорофил природозащитническа сган

Живото същество, намиращо се в най-голяма близост до епикурейския философски идеал за самодостатъчност, е свинята.

Грухтящата твар има нужда само от своята кочинка и нещо, което да предъвква. При липса на храна, може да са тухли, стиропор, или дори собствените й лайна.

После ще се извъргаля в гнилото сено и ще гледа звездите със спокойствието на добре изпълнен битиен дълг, пише Всеки ден.

Въпреки това от време на време и най-самодостатъчната свинка изпитва нуждата да заяви известна обществена значимост и започва да рие с късите си, омазани с екскременти крачета и да мята пръски кал навсякъде около себе си.

Без да съм Джордж Оруел, няма как да не забележа известна натрапчива прилика между чифтокопитните грухчовци и набиращата напоследък все повече последователи каста на веганите.

Те са само част от безумната фаланга от дами с обрасли подмишници и ниска лична хигиена на средна възраст с неваксинирани, сополиви хлапета, къмпингуващи на Иракли. И от пъпчивите младежи с повече марихуана, отколкото стотинки в джоба, прегръщащи дървета из градските паркове.

Не знам дали Господ се дразни на прекалените светци, но аз със сигурност превъртам от наглостта на предъвкващата хлорофил природозащитническа сган. Защото именно това са истинските свине на новото време - обществени свине.

Които не се задоволяват с това да се ровят в смърдящата си кочинка, а трябва да мятат кал, пяна и фекалии върху нормалните хора, решили да си боцнат едно бързо кюфте в обедната почивка.

Сега тези котко - и кучелюбиви, но човеконенавистни люде са решили да си спретнат гнусен хепънинг посред София, в който да размятат литри фалшива кръв и да прожектират филмчета със заклани пилци.

Разберете, приятели на кучките и лайкучките, никой не дава пет пари за хранителните ви предпочитания. Вие сте като в стария еврейски виц - педерасти в лошия смисъл.

Нагли, егонцентрични и съмнително интелигентни малки хитлерчета, които се опитват да наложат собственото си мнение агресивно върху останалата част от обществото.

Е, няма да ви се получи. Аз ще си ям, каквото поискам, а вие яжте лайна.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари