Япония изхвърли Германия от Световното в Катар

4
Бундестима победи Коста Рика, но си тръгва от Мондиала
Бундестима победи Коста Рика, но си тръгва от Мондиала Снимка: ЕПА / БГНЕС

Бундестима победи Коста Рика, но си тръгва от Мондиала

След мечтана победа срещу Испания с 2:1, Япония поднесе една от най-големите изненади на Световното първенство в Катар. Благодарение на успеха на "самураите", Германия напуска Мондиала в най-ранния възможне етап - след груповата фаза.

Въпреки че Бундестима победи Коста Рика с 4:2 в последния си мач в Катар, то не му бе достатъчно, за да продължи напред в елиминационната фаза.

Съвсем неочаквано Япония оглави Група Е с 6 точки. На второто място, благодарение на по-добрата си голова разлика, се класира Испания. Третата позиция зае Германия, а на дъното на таблицата падна Коста Рика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    13
    ZZтанко трола
    На многократните повторения ясно се видя, че топката е зад линията с целия си обем, дори 3-4 пръста навън. НО защо не показаха графиката на ВАР? Поредния нагласен мач! Тъпо "световно"! Съжалих, че гледах 2-3 мача! Мисля занапред да не правя тази грешка!
  • 1
    12
    аз
    Не Япония а Испания изхвърли Германия. Испанците просто предпочетоха на 4 финал евентуално да срещнат Япония а не Германия
  • 1
    11
    daskal
    Ми нека има изненади и неочаквани моменти. По-интересно е. Някога имаше 4-5 водещи отбори в света и финалите се знаеха предварително. А сега не е само Япония... Там са и Тунис, Австралия, Мароко, Швейцария... Кой знае какви изненади ни очакват още. Японците като нищо могат да станат световни шампиони.
  • -6
    10
    До Sтанко
    Добре, че вашата ГЕЙрмания вече има достатъчно време да си спретне един здрав гей парад и всеки ГЕЙрмански футболист да окичи позорната лентичка! Успех на ГЕЙрмания!! Още веднъж - нормалността победи ненормалността!
  • 1
    9
    Sтанко
    Добре че нашата льобима Рушлямия се класира напред, че да повдигне омрелиа дух на моГилизираните окупатори на Владолф Путлер! Закъсалите икономически Дойчлант и Британ ще си ходят да стоят на студено на топлия океански климат!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари