Връх на скандала

1
Светна ли му лампичката? Или има нужда от повече време за гръцки морета и екзотични воаяжи? Уморил се, прегорял... Да не би баницата вече да е изядена?
Светна ли му лампичката? Или има нужда от повече време за гръцки морета и екзотични воаяжи? Уморил се, прегорял... Да не би баницата вече да е изядена? Снимка: Юлия Лазарова / Дневник

Иван Тотев се бил уморил от двата мандата, в които управлява Пловдив. Трети опит му идвал повече и щял да се откаже, докато бил "на върха". На кой точно връх? На скандалите може би?

Управлението на Тотев мина под знака на проблемите и далаверите. То не бяха напукани фонтани за милиони, разкопани улици, блокирани булеварди... Имаше и дела за зоопарка, и какво ли още не, пише Павлета Давидова във в.Дума.

За наводнените ремонтирани трасета не е нужно да припомняме, защото картинката се повтори в много знакови за ГЕРБ общини. Тотев се издъни и с превръщането на Пловдив в Европейска столица на културата. Градът разполага с всички предпоставки наистина да впечатли българи и чужденци, но дори това мащабно събитие бе помрачено от скандали за ненужни харчове, лошо проектиране и реализиране.

В подножието на Тотевия "връх" неизменно е мама Роза, невероятна бизнесдама, която май е уредила наследниците си за десетилетия напред. Не е ясно кой на кого е помагал повече - мама на синковеца или синковецът на мама.

Доминираният от ГЕРБ Пловдив получи доста държавни пари, особено на фона на куп пренебрегвани общини. Градът би трябвало да е станал слънце. Някой обаче не си е свършил работата или я е свършил през пръсти и по-скоро а ла "лява ръка - десен джоб". 

Доскоро всички издънки на Тотев бяха подминавани от Борисов. В мига, в който Цветан Цветанов бе свален от пиедестала, любимците му започнаха да минават на заден план. Сигурно затова и Тотев се умори или е разбрал какво му каза Борисов на партийния конгрес? Светна ли му лампичката? Или има нужда от повече време за гръцки морета и екзотични воаяжи? Уморил се, прегорял... Да не би баницата вече да е изядена? Май е ясен следващият, който се е наредил на управленската маса. Време е за новата пионка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари