Володимир Зеленски: Украинските сили ще се върнат в Лисичанск

0
Украинският президент призна, че украинските сили са се изтеглили от Лисичанск
Украинският президент призна, че украинските сили са се изтеглили от Лисичанск

Украинският президент призна, че украинските сили са се изтеглили от Лисичанск

Украинският президент Володимир Зеленски призна, че украинските сили са се изтеглили от Лисичанск (в Донбас), но обеща, че контролът над района ще бъде възстановен, предаде Ройтерс.

"Ако командирите на нашата армия изтеглят хората от определени точки на фронта, където врагът има най-голямо предимство, а това се отнася и за Лисичанск, това означава само едно нещо - че ще се върнем благодарение на нашата тактика, благодарение на увеличаването на доставките на модерни оръжия", каза Зеленски в нощното си видеообръщение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Анонимен
    Този продажен клоун подложи собствения си народ на изстребление за интересите на чужда държава. Заслужава публичен линч, но явно украинците си заслужават съдбата щом са го избрали продължават да го търпят. Хора с достойнство не биха го търпели и ден. Неговата съдба ще е като на Чаушеско- до стената.
  • 2
    4
    Cxzs
    володимир наркомански, усрайна е пушечното месо на урода сащ! Вие сами си решихте да сте пешката им! усрайна е минало!
  • 1
    3
    От ВЪЗРАЖДАНЕ
    подали молби да станат доброволци и да участват в Освобождението на Донецката и Луганската републики от Украинските неонацисти. Дали ще успеят да се запишат е въпрос на връзки.
  • -1
    2
    Волдемор Наркомански
    СЛАВА КОКАИНЕ!
  • 8
    1
    Sтанко
    Аз даже сми мисля, че ще си върнат и Крим и даже и Москва ще може да се завладее... Само трябва да не се спира да се шмърка, че като влезеш в реалността - нещата са различни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари