Володимир Зеленски: Русия се опитва да използва зимата срещу нас

1
Докато имат ракети, те няма да спрат, заяви още Зеленски
Докато имат ракети, те няма да спрат, заяви още Зеленски Снимка: Facebook

Докато имат ракети, те няма да спрат, заяви още Зеленски

"Украинците трябва да се подготвят за дълга и тежка зима, белязана от руски атаки", каза президентът на Украйна Володимир Зеленски в най-новото видеопослание към страната си, предаде ДПА, цитирана от БТА.

"Докато имат ракети, те няма да спрат", заяви Зеленски по повод руските удари по основна инфраструктура през последните седмици.

"Русия се опитва да използва тази зима, студа, срещу хората", каза украинският президент.

Той съобщи, че украинската армия се подготвя да отвърне на атаките по възможно най-добрия начин, но призова съгражданите си да бъдат готови да помогнат на хора в нужда през идващите месеци. "Заедно ние ще успеем да преживеем всичко", каза Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    7
    За петия идиот:
    Дори кварталните руски пияници ебаха мамата на хохлите за поне 20 години напред. Представяш ли си ако се включи и професионалната руска армия?
  • 7
    6
    Sтанко
    Всеки ден ни занимавате с наркомана, а наща кочина е цъфнала и вързала. Нашия глад ще е малко по малък от Окраинския. За целта, не е нужно да се фокусираме толкова много около "страшния" поглед на клоуна. Той така или иначе ще влезе в историята...като клоун на конци...
  • -2
    5
    до русофилистиците под мен
    къде е великата професионална армия на просия че мобилизираха кварталните пияници на фронта?
  • 10
    4
    Гошо куче лошо
    Днес Русия ще използва зимата срещу тях. Утре ще е вятъра. Догодина слънцето. Може Русия да включи и цели ескадрили комари, 4 мишки и някой друг плъх. Вместо да гледат как да се откопаят в кочината, в която се закопаха, пр-а работи на 347% да си заработи (оправдае) $$
  • 22
    3
    Чакай, чакай!
    Г-н Наркомански, той Владимир Владимирович ви е приготвил да слушате „Четирите годишни времена“ на Вивалди! Вероятно - няколко поредни години!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари