Володимир Зеленски: Най-далновидните руски мишки вече мигрират от Крим

1
Украинският президент припомни, че на 21 март се отбелязва годишнината от първите победоносни битки на ВСУ в конфликта
Украинският президент припомни, че на 21 март се отбелязва годишнината от първите победоносни битки на ВСУ в конфликта Снимка: Фейсбук

Украинският президент припомни, че на 21 март се отбелязва годишнината от първите победоносни битки на ВСУ в конфликта

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че "най-далновидните руски мишки вече започнаха да мигрират от Крим“, предава "Украинская правда“, цитирана от агенция "Фокус".

"Ще стигнем до същия резултат и с други активни действия. В героичната битка за Донбас, която неизбежно ще бъде доминирана от украинското знаме. В по-нататъшната конфронтация на юг, която ще бъде възстановяване на нормалния украински живот в Приазовието. Във връщането на нашия Крим, откъдето вече започна миграцията на най-далновидните мишки от държавата-терорист“, заяви държавният глава в обръщение към нацията.

"Нашата увереност в победата на Украйна, нашата визия за свободно бъдеще на нашата държава, украинският героизъм, който удиви света - всичко това се роди точно там, в градовете-герои на украинския север, украинския изток, украинския юг“, добави той.

По-специално Зеленски припомни, че на 21 март се отбелязва годишнината от първите победоносни битки на ВСУ в конфликта - на този ден миналата година завърши битката за Мошчун в района на Киев.

Освен това Зеленски заяви, че по време на срещата щабът е обсъдил доставката на боеприпаси и помощта на партньорите: "Очакваме увеличаване на доставките точно на това, от което се нуждаем в момента“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    23
    Така е
    До Долорес Ибабури: Си Дзинпин първо ще трябва да посети някоя Пагода в Пекин след като се прибере и да се помоли на Буда, палейки свещичка относно териториите около р. Лена, р. Об, р. Енисей и евентуално излаз на ез. Байкал :)
  • 3
    22
    Ванка с танка
    Братушките що копаят окопи в Крим.?Нали не ги е страх.А тоя Бахмут не го ли взеха,то добре ,че бяха зеките на Вагнер да се задържат няколко месеца ....
  • 6
    21
    я ама тоя
    Крим ли не е взел още?!? аз мислех, че вече е към Владивосток?!?
  • 1
    20
    Bonkerz
    Преди няколко месеца тераруските възторжено рапортуваха, че ударили команден център с десетки войници, май в някакъв мол. На другия ден имаше клипове, доказващи че сградата е била празна, без трупове, без кръв, без оръжия и т.н. Няколко дни след обявяването на доставки на танкове Леопард 2, тераруските докладваха, че вече са унищожили няколко. А то трябва организация от няколко месеца за логистика, части, ремонти, въоръжение, обучение и т.н. Оказа се, че снимките с унищожени танкове всъщност са на турски танкове, унищожени в Сирия преди години и фотошопирани украински знаци... Тераруските редовно тръбят, че унищожили мн установки HIMARS, при доставени 12 такива примерно, те докладваха че унищожили над 20, а ударите с HIMSRS си продължаваха. Такива ракети удариха руски казарми в Макеевка и Чулаковка около Нова Година, където умряха по 400-500 руснаци, щото не се криели, паркирали военни машини отпред пред сградата на местния колеж, ползвали GSM-ми за селфита, и складирали боеприпаси в мазето (гениална хрумка), и това в 80 километровия обсег на HIMARS...
  • 2
    19
    До 15
    безспорно знаеш крилатата фаза на Чърчил - няма вечни приятелства, има вечни интереси. Така, че китайския президент вече е започнал своя план за вечния интерес на Китая . да разшири своята територия и то с една апетитна хапка . богатия на природни ресурси Сибир. Така както навремето хитлеристите използваха лакомията на Сталин и подписаха Плана "Рибентроп - Молотов", а после се видя какво последва, то сега Путлер ще бъде наказан за своята лакомия към Украйна и ще стане жертва на китайците. Ама този път Империята на злото ще остане сама и няма да може да разчита на помощта на САЩ и Великобритания, както през Втората световна война. А и нещо японците се размърдаха, японския премиер отиде на визита в Киев. Да припомням ли, че японците също имат неуредени териториални въпроси с вътниците
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари