Володимир Зеленски изненадващо посети Харков

0
Визитата му във втория по големина украински град, е първата извън района на Киев от началото на войната
Визитата му във втория по големина украински град, е първата извън района на Киев от началото на войната

Президентът на Украйна Володимир Зеленски изненадващо посети Харков

Визитата му във втория по големина украински град, е първата извън района на Киев от началото на войната през февруари, съобщи БНТ.

В Харков той се срещна с бойците, които отбраняват града и им благодари за службата. Пред журналисти Зеленски каза, че с помощта на европейски средства, след края на войната украинските градове ще могат да бъдат възстановени напълно.

Снимки: БГНЕС

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    до 4
    Бърка в задника на всички ни, не си въобразявай, че това което чувстваш в твоя гъз е тапа! Това е баш курът на Зеленски и на "демократичният" свят.
  • -2
    4
    _|_
    Зеления яко бърка отзад на бъргарските русороби
  • 0
    3
    До зеления друсалко
    Амам от тоя плън надрусан. Ти ева макито наркоманско боклук!
  • 1
    2
    маракири
    Правилно, харакири! За Зеленски - само лошо - аууу, лош, лош, лош, гаден, долен. Само дето има и втора част на задачата - Путин - оооооо, то добър, то справедлив, то умен, то не яде, то морален. Изпълни си дълга докрая де..,.,.
  • 0
    1
    харакири
    Зеления с ръце в джобове, досущ като Боко. Какво толкова, че се води война, важен е бизнеса. А разговора вероятно е: къде ще ходим да ядем, какво ще ядем и какво ще пием.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари