Володимир Зеленски: „Другарите“ не са способни на нищо друго освен на разрушение

1
Русия си отмъщава на Украйна за отказа ѝ да приеме нейните заповеди, заяви украинският президент
Русия си отмъщава на Украйна за отказа ѝ да приеме нейните заповеди, заяви украинският президент Снимка: Facebook

Русия си отмъщава на Украйна за отказа ѝ да приеме нейните заповеди, заяви украинският президент

Руските сили обстреляха 30 населени места в Херсонска област през изминалата седмица, заяви днес президентът на Украйна Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс и БТА.

Зеленски каза това в традиционното си вечерно обръщение към украинците.

За този период от време руските сили обстреляха областта 258 пъти, изтъкна украинският лидер.

Руските сили в Херсонска област се изтеглиха от западния бряг на река Днепър по-рано този месец, но обстрелват градовете и селата в областта, включително и град Херсон, от позициите си на източния бряг на реката.

Зеленски каза още, че руските сили са повредили помпена станция, която осигурява вода за град Николаев, който се намира на северозапад от Херсон.

„Ами какво да кажа за тях? Това е истинската същност на тези случайни "другари", които са завладели Русия. След 20-годишно управление те са опустошили голяма част от собствената си територия, сякаш там е имало война. Но това не е война - те вече са преживели такава. Те не са способни на нищо друго освен на разрушение. Това е всичко, което оставят след себе си. И това, което правят сега срещу Украйна, е техен опит за отмъщение“, каза Зеленски.

Украйна никога няма да бъде място за разрушение. Украйна никога няма да приеме заповеди от тези „другари“ от Москва. Ще направим всичко възможно, за да възстановим всеки обект, разрушен от окупаторите, всяка къща, всяко предприятие“, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    12
    До11
    Видимо по 2 палчета заедно така ли паляк усраински! Хаха и споделено ip на целия квартал ехааааа много знаеш ма хохло недоебана споко резак има време за тебе ама смешен ще те правя! Ше се празня в усраинската ти майка пред тебе! Ай дърпай на студено и тъмно в усрайна!
  • -4
    11
    до 10
    IP адреса ми е споделен с половината квартал, голем си хакер :D Никакви палчета не давам. Видимо палчетата ги давате платените руски тролове, подготвени с по 20-30 проксита. Е огледай се, всеки коментар против Рашистан и Путлер има по 20-30 минуса :D За останалото ти предлагам да направим една среща на живо да ти обясня това онова за майките, хомотата и путките. Може и в спортна зала ако искаш, да си изядеш боя професионално пред камера ;)
  • 1
    10
    До 6 и 8
    Майка ти в путката усраинско лайно! Споко хомо ако искаш да си ги мерим като усртойства на палчета те пробваме?!??? А проблема е и че IP адреса виждам усраинска утрепко! Давай си сега по 2 палчета де!!!
  • 4
    9
    сащ са сатанисти
    На кой нормален хетеросексуален човек му пука за агресора усрайна?! Сатанистите от сащ печелят от ситуацията, а гъзоБЛИЗЦИТЕ от европа са на тотална загуба! На кого му пука какво пак е изплюл другарят ЗЕЛЕН СКИ?! Той е клоун, това му е професията! :}
  • 2
    8
    до Слон
    Е, демократите ли са виновни? Знаем ги как се скъсват от работа повечето, особенно в държавната администрация. Малцинство са тия които наистина се скъсват от работа и получават ниски заплати. Има огромно търсене на кадри, винаги могат да си потърсят друга работа като са недоволни. Обаче има риск на новата работа да не успеят да заблудят новия работодател за способностите си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари