Волен Сидеров се прави на барабанист и хвърля пари на минувачи

0
Всичко това - точно три дни преди официалния старт на предизборната кампания
Всичко това - точно три дни преди официалния старт на предизборната кампания Видео: Bulgaria ON AIR

Волен Сидеров - лидер на ПП "Атака" и любител барабанист, отпразнува отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. "Витоша". По същото време в центъра на София се проведе екопротест, влюбени си казаха "да", а Сидеров раздаде пари на случайни граждани

Часът е малко след 18:30. Волен Сидеров, заедно със семейството си и съпартийци, са се събрали в заведение. Екипът на Bulgaria ON AIR  случайно минава покрай ресторанта и е спрян от минувач.

"Все си мислех, че мрази циганите, обаче един човек ми вика: "Отиди проси". Чукам му на прозореца. Даде ми 50 лева, на момичето 50, на децата даде по 50 лв", разказа мъжът.

Всичко това - точно три дни преди официалния старт на предизборната кампания.

"Когато изляза непрекъснато ме срещат хора, които ми казват: Имам нужда от пари", аз им помагам, според възможностите си. Това не означава, че купувам гласове", заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Екипът ни е поканен да се почерпи. Наливат ни скъпо уиски. На работа сме и отказваме. До масата на Волен Сидеров сме поканени и ние със същите напитки, каквито са и на масата на компанията.

В същото време по булевард "Витоша" преминава протест срещу презастрояването. Сидеров кани протестиращите да влязат, вместо това в заведението пристигат музиканти.

Оказва се,че Волен Сидеров и близките му са очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите и баровете.

"Падишахът казва "От днес ще отворим ресторантите" и ние отваряме ресторантите по този начин. Не се подчинявам на нищо, на Тодор Живков не съм се подчинявал. Аз бях дисидент, когато Краси Каракачанов е писал доноси в 6-о управление на ДС", заяви Волен Сидеров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари