Внукът на Елин Пелин: Никога няма да изляза от сянката на дядо си

1
На въпроса какво би направил, ако дядо му сега беше пред него, Елин Иванов каза, че би го прегърнал и попитал дали наистина вярва, че доброто е господар на човешкото сърце
На въпроса какво би направил, ако дядо му сега беше пред него, Елин Иванов каза, че би го прегърнал и попитал дали наистина вярва, че доброто е господар на човешкото сърце Видео: NOVA NEWS

Елин Иванов e внук на Елин Пелин

 Той не се е срещал с дядо си, тъй като се е родил след неговата смърт, но заради разкази на баба му Стефанка чувства писателя близък, разкрива NOVA NEWS

На въпроса какво би направил, ако дядо му сега беше пред него, Елин Иванов каза, че би го прегърнал и попитал дали наистина вярва, че доброто е господар на човешкото сърце.

„Това, което е написал дядо ми, ще важи завинаги. Не е валидно за тогава, за момента или за вбъдеще. То е валидно завинаги, защото великият, гениален писател може да прозре човешката душа”, смята наследникът на Елин Пелин. По думите му той никога няма да успее да излезе от сянката му.

Целия разговор вижте във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари