Внимавайте в Плевен! Там опипват най-много жени

0
Почти 7 жени на 10 000 души на територията на Плевен са станали жертва на извратен секс, сочат полицейските данни
Почти 7 жени на 10 000 души на територията на Плевен са станали жертва на извратен секс, сочат полицейските данни

Жените от Плевен е околните населени места са най-застрашени от опипване или принуждаване към нестандартен секс, съобщава „Телеграф”, като се позовава на годишния доклад на МВР.

В града, който посреща гостите си с магистрални момичета на входовете на откъм София и Ловеч, са регистрирани 18 случая на блудство, а само 3 от тях са разкрити. Почти 7 жени на 10 000 души на територията на Плевен са станали жертва на извратен секс, сочат полицейските данни. Дамите от Разград също има за какво да се притесняват, защото областната дирекция е рекордьор по изнасилвания – 6,6 на всеки 100 000 души.

Столицата пък е рекордьор като общ брой блудстващи мъже, но отнесено към населението, което е най-многобройно, се падат 4 жертви на всеки 100 000 души. Полицаите от София обаче се справят по-добре от плевенските си колеги, като са заловили 33-ма от насилниците.

Варна пък е рекордьор по регистрирани случаи на насилствен хомосексуализъм – 5. Не може да се каже обаче, че Варна е рекордьор по подобни престъпления, защото е имало 4-5 случая на изнасилване в приемната на Централния софийски затвор само за няколко месеца, които обаче не са ставали публично известни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари