Внезапно почина Ланс Редик

1
Актьорът е най-известен с ролята си в "Наркомрежа"
Актьорът е най-известен с ролята си в "Наркомрежа"

Актьорът е най-известен с ролята си в "Наркомрежа"

На 60-годишна възраст почина актьорът Ланс Редик. Той е най-известен с ролята си на полицейски началник в прочутата телевизионна драмаНаркомрежа” (The Wire) и с работата си в поредицата екшън филми „Джон Уик”, пише Ройтерс, цитирана от БТА.

Според изявление актьорът е починал внезапно в петък сутринта от естествена смърт. Не бяха разкрити допълнителни подробности за обстоятелствата около смъртта му.

Редик получава първата си голяма роля на екрана в криминалната драма на HBO „Наркомрежа” (The Wire). Сериалът, който се излъчва в продължение на пет сезона, е обявен за една от най-великите телевизионни драми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    хйкл
    безопасно и ефективно
  • 5
    3
    А-хааа!
    „... актьорът е починал внезапно в петък сутринта...“ А с *ваксините* как беше? Напълно *ваксиниран*, бустериран и зелено-сертифициран, нали?
  • 0
    2
    да
    Всъщност последно го гледах в resident evil на нетфликс, и там беше научен работник до края почти, докато не облече един шлифер и не запаса едни пищаци. Ма сериала беше мн зле, нищо чудно че не съм го запомнил.
  • -1
    1
    да
    Навсякъде или полицай, или агент, в други роли не съм го гледал тоз негър.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари