ВМРО - Русе отбеляза 151 години от рождението на Гоце Делчев

1
Членове и симпатизанти на партията положиха цветя пред паметника на революционера
Членове и симпатизанти на партията положиха цветя пред паметника на революционера Снимка: Фейсбук

Членове и симпатизанти на партията положиха цветя пред паметника на революционера

На 4 февруари членове и симпатизанти на ВМРО - Русе отбелязаха 151-годишнината от рождението на бележития български революционер и национален герой Гоце Делчев (1872-1903), съобщават от организацията.

Събрани пред паметника му, те изразиха своето преклонение пред делото и саможертвата му с полагане на цветя и слова на признателност, като си припомниха и знакови моменти от краткия му, но деен живот.

На събитието присъстваха Искрен Веселинов - съпредседател на ВМРО, председателят на ОбС - Русе Иво Пазарджиев, председателят на Областния комитет на ВМРО в Русе Галин Григоров и общинският съветник Траян Тотев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Оффф
    Все отбор юнаци с големи тумбаци, с идеи разни и глави празни.
  • 5
    2
    По дрехите посрещат
    Наскоро Пазарджиев го гледахме на някакъв друг паметник да слага цветя, май на евреите. Днес е на този паметник, а сега е редно да си зададем въпроса къде ще положи цветя следващия път. Апропо, когато отдаваш чест и държиш да те види обществото, барем едно официално костюмче си спретни, като за пред хора.То така по дънки нещо много еФтино и нагласено изглежда всичко. Ама карай, тя каруцата отдавна е у ряката.
  • 15
    1
    русенец
    12 души. Май и от ръководството не са дошли всички, за симпатизантите не говорим. Лошо, другари македонци от Мизия! Много лош знак за следващите избори.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари