Владимир Путин празнува 70-годишен юбилей

6
На рождения си ден Владимир Путин ще има среща с колегите си от ОНД
На рождения си ден Владимир Путин ще има среща с колегите си от ОНД Снимка: БГНЕС

На рождения си ден Владимир Путин ще има среща с колегите си от ОНД

На рождения си ден днес, когато навършва 70 години, руският президент Владимир Путин ще се срещне с колегите си от Общността на независимите държави (ОНД), предаде ТАСС.

Неофициалната среща ще се състои в Константиновския дворец край Санкт Петербург. Обикновено през годината се свикват едно редовно и едно неофициално заседание на Съвета на държавните глави от ОНД. Миналата година неофициалната среща се състоя на 28 декември в Санкт Петербург, а официалната, която се осъществи чрез видеовръзка заради пандемията от коронавируса, беше на 15 октомври.

Както отбеляза говорителят на Путин Дмитрий Песков, разговорите на 7 октомври ще бъдат важна стъпка при подготовката на срещата на върха на ОНД в Астана следващата седмица. От 12 до 14 октомври столицата на Казахстан - страната председател на ОНД за тази година - ще бъде домакин на срещите на върха на ОНД, на Конференцията за мерки за укрепване на доверието в Азия (CICA) и на срещата на държавните глави на страните от Централна Азия и Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    11
    Българин
    А дано пукнеш, дърт педофил
  • -4
    10
    до 5
    Дано и твоите деца да са сред пожеланата от теб бройка. Че си тъпо парче е очевидно, но поне бъди малко възпитан и поне на децата не пожелавай смърт, бе рептил! Или ти нямаш деца. Целият ти живот е тук и в таксито. Жалък живот довел до оскотяване.
  • 0
    9
    ...
    Усраина е суверена толкова, колкото суверена е на най-долнопробната усраинска проститутка вагината. Влиза който както си поиска. Мит , немит , бял, черен няма отпор. Тя се стреми да стане 51я щат на америка. На президетна им не му позволяват да избира къде да прицелва надаваните с лихва оръжия без одобрението на америка. Суверена била. Хахаха.
  • 3
    8
    До Триточков трол
    Малоумник, точно ГОСПОД ще накаже този сатрап за това, че изпрати рязани чеченци, буряти, сирийски и афганистански идилци да избиват ХРИСТИЯНИ в суверенна съседна страна! Слава Украина и Путлерчо да мре в адски мъки и болки!
  • 4
    7
    Хахаха
    Дано дълго време остане на власт че следващият след него вероятно няма отново да е агент на ЦРУ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари