Вкарват в психиатрия тотомилионера Румен

0
Парите трудно му понесли...
Парите трудно му понесли... Снимка: Pirinsko.com

Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски бе настанен принудително в местната психиатрия, след като съдът постанови такова решение.

Искането за въдворяването на новобогаташа дойде от Районната прокуратура. Делото срещу милионера стартира след като той се побърка, грабна пушката на баща му и гърмя по улицата в селото, където застрашил живота на деца и възрастни. Той бе арестуван , а след като съдът изслуша показанията на неговите родители, постанови и 3 месеца лечение в психиатрия, пише Труд.

От делото стана ясно, че парите трудно му понесли. След като се видял в пари, сдобил се с приятели, които обаче го карали да пият и ядът по цял ден. Румен не изтрезнявал, но имал лошо пиянство, защото агресирал.

56-годишния мъж иначе бил читав като трезвен, а и компанията му е лоша, разказали свидетелите по делото.

Според психиатрите тотомилионерът е получил манийно разстройство, което не е в тежка форма.

Пеовски спечели джакпот през месец май , с фиш от 1,20 удари 1 663 872 лв. Той играел с едни и същи числа от 30 години.

След като удари джакпота, Пеовски  дал 10 000 лв. за църквата в селото и купил жилище на малкия си син. На големия син пък обещал да вземе жилище в Португалия. Колко пари са му останали не е ясно, но хората в селото разказват, че Румен не спирал да пие и гуляе от този ден нататък. Сменял колите и дори си наел шофьор да го вози, държал се като баровец, но парите го побъркали. Сега 3 месеца ще се лекува, в петък той бе изведен от съдебна зала и с полицейски конвой закаран в психиатрията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари