Виктория Капитонова: Предлагаха ми 1000 лева за час

0
Не знам как варират цените, малко ли е, много ли е...
Не знам как варират цените, малко ли е, много ли е...

Не знам как варират цените, малко ли е, много ли е...

Едва ли има има българин, който вече да не знае коя е Виктория Капитонова. Рускинята обиколи няколко риалити формата, а участието ѝ в "Ергенът" ѝ донесе не малко инфлуенсърски проблеми. Така например тя отново е без Instagram профил.

Оказва се, че на Виктория са ѝ предлагани пари срещу секс. "Това се случи покрай участието ми в "Ергенът". Предлагаха ми 1000 лева за час, не знам как варират цените, малко ли е, много ли е", чуди се риалити звездата.

Иначе Капитонова признава, че към момента няма мъж до себе си. А за да я впечатли някой, то той трябва да е висок, красив, уверен в себе си, успешен и амбициозен.

Влогърката си дава сметка и какво у нея отблъсква мъжете - това, че държи на материалното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    6
    123
    смешници ! рашистка курва, мурва, а я си погледнете собствения двор. ботоксо-хиалуронови уроди с джуки на с хастара наопаки, скули на мерлин менсън и балони вместо цици. хайде малко реално. тази изчистена хубавица никога няма да рови в никакви кофи и никога няма да е гладна. нашите Бг ъпгрейднати чудовища са отражение на желанията на нашите мъже, а именно, преходна развратна пошлост без никаква естетика. тази си е мега-хубавица и пореден пример, че Русия е ниво над другите в мисленето и външния вид.
  • 14
    5
    Ерджан
    Някой ще си помисли,че коментиралите тази "девственица",го правят от завист.Тази е за съжаление,след като си е представила и трите дупки на разположение,за да й се плащат такива пари.
  • 17
    4
    Народа
    Авеее миндил. Ти трябва да ми платиш за да го видиш - курволяк разпорен! Такива като тебе след 5 годинки ровят из кофите защото са самотни и презрели вече!
  • 18
    3
    Димитър
    Аз съм сам в държавата на проститутките...
  • 14
    2
    русенец
    Каква е тази никому неизвестна рашистка КОВРА?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари