Виктор Орбан въведе ново извънредно положение в страната

0
"Светът е на ръба на икономическа криза. Унгария трябва да остане встрани от тази война и да защити финансовата сигурност на семействата си", написа Орбан във Фейсбук
"Светът е на ръба на икономическа криза. Унгария трябва да остане встрани от тази война и да защити финансовата сигурност на семействата си", написа Орбан във Фейсбук Снимка: БГНЕС / Архив

Унгарският премиер Виктор Орбан въведе ново извънредно положение в страната от полунощ заради предизвикателствата, произтичащи от продължаващата война в съседна Украйна

Унгария вече е в извънредно положение, свързано сСоvid пандемията, което трябваше да изтече следващия вторник, предаде БНР

"Светът е на ръба на икономическа криза. Унгария трябва да остане встрани от тази война и да защити финансовата сигурност на семействата си", написа Орбан във Фейсбук.

Малко преди съобщението парламентът промени конституцията на страната, за да може да бъде приета подобна мярка. Очаква се новите правила да бъдат обявени в сряда, уточнява Франс прес.

Унгарският съюз за граждански свободи осъди този ход, заявявайки, че дава на Орбан по-голяма свобода на действие и му позволява да ограничава основни права.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Ние Булхарите
    Ние сме спокойни.ПростоКиро управлява и хич не ебава.Добре сме.Зърното уж резерв,уж форсмажорни обстоятелства беше за година,две,а се оказа за я има три месеца ,я не и то май се изнесе.С гориво на евтиното събирано също.Ние сме добре.Идва зима,мека и благодатна с четвърта реколта като в Египет.Нашата държава и народ са защитени.От времето.на Филип Димитров,Ив.Костов,Меглена Пръмова,Борисов се работи усилено за наше благоденствие с тройната коалиция заедно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари