Викат Корнелия Нинова на разпит в прокуратурата

1
"Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП", заяви лидерът на левицата
"Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП", заяви лидерът на левицата

Образувана е прокурорска проверка по жалба на Кирил Добрев, заяви лидерът на левицата

"Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния преврат в БСП. Прокуратурата на България не е инструмент за правосъдие и справедливост, а е бухалка за неудобните. Българската прокуратура е частна прокуратура на задкулисието. Г-н Гешев, свършиха ли дрогираните шофьори, които избиват хора по улиците, та се заехте с уреждането на вътрешнопартийните въпроси в БСП. Това се случва безпрецедентно и за пръв път в историята на правораздаването".

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти, обяснявайки, че в понеделник е получила призовка, според която тя трябва веднага да се яви на разпит, предава NOVA.

Нинова трябва да предостави запис и заверени копия от стенограма и протокол от заседание на Националния съвет на БСП от 28 август.

По думите ѝ тя трябва да връчи и призовки на други членове на националния съвет, организационния секретар и зам.-председателя на контролната комисия – да се явят на разпит, за да обяснят какво са говорили по време на партиен пленум на БСП. „Образувана е прокурорска проверка по жалба на Кирил Добрев. Той беше изключен от партията. Съдът отказа да впише това изключване, което също е безпрецедентен акт. Кирил Добрев идва на заседание на Националния съвет, изказва се и сега жали, че не е допуснат до национален съвет”, подчерта Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    ники
    До 1 и на двамата мястото им е в затвора когато и да ги тикнат винаги ще е късно мършите долки трябваше отдавна да са вътре
  • 0
    1
    любопитен
    Видяла жабата, че подковават воля, вдижнала крак и тя. Сега това ли измисли Корнелка. Да я арестуват и откарат с белезници. Копира Бойко. Иска да се прави на геро като него. Но искам да попитам - Бойко беше арестуван посред нощ, въпреки че се е явявал на всички призовки за разпити, както в полицията, следствието, така и в прокуратурата. - такъв ли е примера, който ни дава един лидер на парламентарно представена партия и народен представител - да не се явяваме на призовките от прокуратурата - такъв ли е примера, кото ни дава мизийската лелка да не предоставяме на съдебната валст исканите от тях документи - Ей, Корнелке, дали мислиш че пред Позитано ще се явят хиляди хора да те защитават. То това означава повече от електората ви. Ако има войбще хора, ще са сеирджии да ти гледат сеира. Следващия път ще си под 4 процента, но не плачи, сигурно има с какво да преживяваш
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари