Видео на Джо Байдън озадачи мрежата

1
Джо Байдън с поредно уличаващо видео
Джо Байдън с поредно уличаващо видео

Видео на американския президент Джо Байдън предизвика недоумение в социалните мрежи

Американският президент бе заснет в ситуация, в  която се опитва да облече сакото си. Мъчителният опит приключи след намесата на съпругата му Джил.

Последните коментари, с които Байдън предизвика противниците си, бяха заради поздрава с допрени юмруци на срещата със принца на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман.

Преди това американският президент претърпя инциденти с падане от колело и залитане от самолетна стълбичка. Друго видео засича президента на САЩ на официална среща, с която Байдън се ръкува с като че ли невидим събеседник. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    HyuI
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, атанасофците, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
  • 8
    3
    jIuk
    Българското общество допусна да бъде ПАК излъгано от американски агенти/шпиони! Сънародници, толкова ли не виждате, че пп-тата, герб, дб-тата (ристюфци, мирчефци, атанасофци), итн-та, бсп (крайно дясна партия) са американски партии, продукт на цру на сащ, финансирани от фондация "америка срещу България" и са ръководени от американското посолство?! Докога ще допускате тези изброени партии да влизат в парламента, като са американски партии?!
  • 13
    2
    ...
    хубаво виж, глупашки народе. ето тази мумия решава дали ще плащате парно 100 или 350 лева. дали ще сипете бензин на два или на три и петдесе лева. на студено или на топло ще сте през зимата. и изобщо не и пука за вас, докато вие подскачате с разни олигофренски форми на фили и фоби. дори безвизово не ви пускат да стъпвате там. а през това време един абсолютно братски народ, който ни уважава истински и ни е дал много много повече от тази отвъд океанска нащия на няма и 200г. е принуден да бъде унижаван плют и обиждам. Браво, Българи !
  • 13
    1
    s;a;
    Ето защо трябва да се види, че джо бидон е само лицето на сащ! А туморът сащ се ръководи от други уроди! А платените американски агенти/шпиони ни възхваляват американските лгбт "ценности"!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари