Весело ми е! Слави хвърли в ужас ултрасите на ГЕРБ

2
Страхът подпали и платените от партията сайтове
Страхът подпали и платените от партията сайтове

Весело ми е! Слави хвърли в ужас ултрасите на ГЕРБ.

Със заявката си за влизане в политиката, Слави Трифонов хвърли в ужас партиите на статуквото, и най-вече преторианците на ГЕРБ. Жлъчните коментари заливат Фейсбук и това не е неочаквано – тези хора ще претърпят ЛИЧНИ загуби, ако любимата им партия тръгне да пада.

Страхът подпали и платените от партията сайтове и рано-рано започнаха атаки срещу бъдещия най-сериозен конкурент на величеството от Банкя. А на него му трябва само един по-силен обществен полъх, за да се сгромоляса под тежестта на хилядите натрупани грешки и пропуски, довели до натрупване на разочарования, недоволство и гняв. При неговото управление простотията, двойните стандарти, безотговорността на работещите в институциите, зависимостите със задкулисни играчи и феодалния бабаитлък на кметовете му се превърнаха в правило. И този свински комфорт е застрашен – застрашен от Чалгаря.

В този смисъл, атаките срещу Трифонов са очаквани и тепърва ще се сгъстяват. Но и това занятие трябва да се поверява на умни хора, за да не предизвиква повече смях, отколкото желание за отпор на „натрапника”.

Един от придворните на ГЕРБ сайтове пусна съобщение за новия проект на Слави, но след това скри статията. Вероятно заради неправилни коментари по нея, не знам.

Друг от сайтовете на ГЕРБ пусна „компромат”: Слави се гордеел с организационната си роля в някогашния Комсомол и нямало да си хвърля комсомолската книжка.

Според сайта, Слави е изрекъл това в шоуто си, но по-вероятно е думите му да са извадени от контекста,

ЗАЩОТО:

- Членството в Комсомола беше задължително, но неговата дейност бе сведена предимно до културно-масови мероприятия, в това число и отбелязване на годишнини на исторически личности и събития. Нито един бивш член на Комсомола няма основание да се срамува или да укрива този епизод от живота си. Това е все едно пионерче да се притеснява, че са го приели в детска възраст в пионерската организация.

– Членството в Комсомола не беше до живот, а до 35 годишна възраст. След това членската книжка нямаше никаква стойност. И да я хвърля, и да не я хвърля – няма никакво значение за историята.

Като потвърждение на народната мъдрост, че понякога вместо да извадим очи, изписваме вежди, този „компромат” припомни на народонеселението, че Бойко Борисов е отказал да се деполитизира и на практика все още е член на БКП.

Да, да, уважаеми „защитници” на правата герберска вяра – Бойко Борисов е все още член на БКП.

Ако не знаете, да ви осведомя. Когато БКП се преименува на БСП, на членската маса бе дадена възможност да се отпише от БКП и да се презапише в новата партия. Мнозина не го направиха и така не се стигна до пълно заличаване на БКП. Макар и в мини формат БКП продължава да съществува и всички бивши членове на партията, които не преминаха в БСП, на практика си останаха членове на БКП.

Така че по-умната с компроматите, не сте в позицията да си защитавате статуквото с безсмислени и смехотворни удари. Всичко, което правите, ще бъде използвано срещу вас.

Мария Михайлова, публикация в интернет

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари