Венци Чикагото: Жалкото в случая е, че срещу мен е употребен сина ми Йордан Бонев!

2

Венцислав Ангелов направи опровержение на изнесените чатове, които бяха подадени като сигнал за преврат в прокуратурата.

Г-н Ангелов твърди, че разпратените до медиите дискусии са манипулирани и имената не съответстват на реалните им профили в социалната мрежа.

Представяме ви това, което е написал Венцислав Ангелов преди минути във Фейсбук без редакторска намеса:

Здравейте, Скъпи Приятели..!!! Бъдете , всички ВИЕ и ВАШИТЕ семейства, живи и здрави...!!!

След като направихме лайф- видео във фейсбук с Десислава Иванчева/Dessislava Ivancheva с което я уведомих за готвен заговор за нейното убийство от граждани на държавата ИЗРАЕЛ , членове на ЦИОНИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ, получих информация, че точно преди протеста на 12/09/2019 година ще бъдем атакувани от медиите на Дилян Пеевски и Бойко МЕТОДИЕВ Борисов...!!!!

С днешна дата - 11.09.2019 г. това е факт...!!! Жалкото в случаят е че срещу мен е употребен не кой да е , а сина ми Йордан Бонев...!!!!

На 10/09/2019 г . той е разпратил по всички медии дискусии в чат по месенджър, който се е провел между мен и Десислава Иванчева...!!!!

Първо : чатовете се провеждат от името на Venyslav към Desislava , а моят профил се изписва - Ventsislav Angelov , а на Десислава ИванчеваDessislava Ivancheva...!!!

Второ : никога и по никакъв повод аз не съм участвал в никакви схеми по участието ми в протест " ЗА " или " ПРОТИВ " ГЕШЕВ, защото този процес мен не ме интерисува...!!! Решението ГЕШЕВ да бъде издигнат за кандидат за главен прокурор е договорено между - САЩ и ИЗРАЕЛ....!!!

Трето : предоставям ви цялата автентична чат дискусия между мен и Десислава Иванчева от самото начало, до самият и край..!!!

За пореден път срещу мен се използва една клеветническа , манипулатативна и спекулативна кампания от ПОЛИТИЧЕСКАТА ХУНТА и ВЪРХУШКА на ПП ГЕРБ с представител , техният вожд - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и Делян Пеевски от ДПС с цел елиминирането ми от политическият живот на страната ни след като се употребява моят син - Йордан Бонев срещу мен..!!! Тук средства не се жалят...!!!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари