Великденски футболен турнир събра четири училища в Ценово

1

Отборът на училището в Новград стана първенец в пролетния футболен турнир, който се проведе в община Ценово.

На второ място се класираха футболистите от Ценово, а с бронзовите медали се окичиха спортистите от Караманово. За голмайстор на турнира беше определен Ален Стилиянов от Новград. Треньорите и специалистите единодушно избраха като най-перспективен играч Йордан Бориславов от Долна Студена. Турнирът е традиционен и се провежда в навечерието на Великденските празници..

„Радвам се, че нито лошото време, нито ниските температури попречиха да проявите спортменския си дух. Похвално е, че между уроците намирате време да тренирате и спортувате. С всяка изминала година отборите показват по-добра подготовка и може би сред вас има талант от световна класа“, сподели Ваня Игнатова – зам.-кмет на община Ценово, която връчи наградите на първенците. Отборите получиха и по една маркова футболна топка, с която да продължат тренировъчната дейност.

Футболният турнир продължи два дни и премина под патронажа на кмета на община Ценово д-р Петър Петров. „През първия ден срещите се изиграха на игрище“то в Караманово. Отборите се срещнаха по системата „всеки срещу всеки“. Финалните двубои се проведоха в Ценово“, заяви Данчо Монков – главен специалист „Спортни дейности“ в общинската администрация. Наградният фонд бе осигурен от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари