"Възраждане": Ще има референдум за еврото на пук на душманите

3
Хиляди са доброволците, които събират в цялата страна и в чужбина неорганизирано от нас", уточни Костадинов
Хиляди са доброволците, които събират в цялата страна и в чужбина неорганизирано от нас", уточни Костадинов Снимка: Facebook

Хиляди са доброволците, които събират в цялата страна и в чужбина неорганизирано от нас", уточни Костадинов

"За миналата седмица, въпреки лошите климатични условия, общият брой на подписите, който е събран, е 51 хиляди, с което дотук подписите на „Възраждане“ стават 153 хиляди за първите три седмици". Това заяви на брифинг в парламента лидерът на партията Костадин Костадинов във връзка с подписката за референдум за запазване на българския лев.

Той обясни, че това са подписите, събрани само и единствено от „Възраждане“ на пунктове на „Възраждане“. "Хиляди са доброволците, които събират в цялата страна и в чужбина неорганизирано от нас", уточни Костадинов. Той каза, че подписи събират и граждански организации, които партнират на инициативния комитет.

"С тези темпове само събраните от „Възражданеподписи след седем седмици ще бъдат 500 хиляди", смята Костадинов. Подписката на партията за национален референдум относно запазването на българския лев започна на 11 януари.

Попитан какви са очакванията им от новия служебен кабинет, Костадинов коментира, че нямат такива, защото в момента основната им цел е референдумът, съобщава БТА.

Според него най-големият успех на 48-ото Народно събрание е общата декларация за предоговаряне на плана за възстановяване и устойчивост в частта му за енергетиката. Като голям успех Костадинов посочи и декларацията във връзка с ескалиращите агресивни антибългарски прояви в Република Северна Македония.

По думите на Костадинов големият провал е съдебната реформа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    Плешивата Златка
    Поемам го отзад
  • 8
    6
    СвръхАз
    Тоа требе му забранят да са снима! Потен кон! Баси жалкия...И напоследък нещо акъл взема да дава...Нещо направил ли е, или само лае, освен, че е грозен?
  • 2
    5
    Gyutr
    Този е още един луд за връзване! KHH
  • 8
    4
    Лъжците от
    Възраждане показаха на русенци, че не им пука за града, като гласуваха срещу това таксите от моста да остават за града. Основната им цел е да имат депутати, за да могат да се продават на висока цена на обръчите от фирми. Който гледа какви закони предлагат и гласуват му става ясно, че не са по различни от ДПС и ГЕРБ.
  • 2
    3
    Sтанко
    "вгъZZраждани" щели да правят референдум с фалшиви подписи, ама сметките им на всичките са в ЕВРО! Жалко, че има слабо-yмници, които им се връзват!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари