"Възраждане" откри предизборната си кампания

0
Костадин Костадинов: Щом ни хулят – значи ги е страх от нас
Костадин Костадинов: Щом ни хулят – значи ги е страх от нас

"Най-много ме е страх от апатията", заяви лидерът на партията Костадин Костадинов

Партия „Възраждане” откри предизборната си кампания във Варна.

„Въпреки че сме в кампания – в крайна сметка знаете, че всички започват да говорят и да обещават най-различни неща. Искат да спечелят доверието на хората, и точно в един такъв момента на хората започва да им се гади от  обещания, от срещи, от най-различни видове хвалби, самохвалства и сваляне на звезди”. Това заяви пред събралите се симпатизанти лидерът на политическата формация Костадин Костадинов.

По думите му винаги е най-важно активното отношение на хората към случващото се около тях.

„Това, което ме притеснява най-много е апатията. Не ме притесняват критиците и тези, които ни хулят, ругаят и клеветят. Това е част от политическата борба. Както е известно никой не вади нож на умряло куче. Щом ни хулят – значи ги е страх от нас. Но най-големият ни враг е апатията”, подчерта той.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари