Васко остана завинаги на 13 години

0

"Днес е тъжен ден за всички! Васил Хаджимарков си отиде от нас! Да почива в мир!", това написаха близки на малкия Васко, който вчера по обяд загина при падане от скала край Асенова крепост, предава Traffic News. 

Васко е седмокласник в ОУ "Ангел Кънчев" в Асеновград. Момчето паднало от височина 13-14 метра на пътното платно за Бачково, най-вероятно след подхлъзване. Вчера той се е разхождал с трима свои приятели в местността "Метоха" на разклона за Асеновата крепост

Профилите на негови съученици в социалните мрежи осъмнаха с траурни панделки и тъжни послания.

"Бог да те прости, приятел! Ще бъдеш в сърцето ми и никога няма да те забравя и нека силата бъде с тебе. Почивай в мир", пише приятел на Васко

Васко е внук на пенсиониран учител по физическо възпитание в асеновградското школо. Всички учители скърбят от голямата трагедия, сполетяла детето, което те определят като невероятно учтиво.

Погребението ще се състои днес от 16 часа, а час по-рано ще се проведе траурно бдение, което ще тръгне от кръгово кръстовище в града в посока Смолян. 

Междувременно стана ясно, че в Районната прокуратура в Асеновград е образувано досъдебно производство за смъртта на 13-годишното момче. Извършен е оглед на мястото на трагедията, разпитани са свидетели и ще бъдат назначени експертизи, уточниха от прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари