Васил Драганов за бившата си съпруга: Аз я наричах "Соле", а тя мен "Аморе"

2
Актьорът отрече обвиненията за домашно насилие
Актьорът отрече обвиненията за домашно насилие Видео: bTV

Актьорът отрече обвиненията за домашно насилие

Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме. Бяхме пример за всички за това колко много могат да се обичат двама човека. Аз я наричах „Соле“, а тя мен „Аморе“.

"Имахме наистина красива любов и нашата дъщеря се казва Любов. Искам да кажа на всички да пазят любовта си, тя е нежно цвете. Аз самият направих грешки - като най-често разпространената - да я приема за даденост. Бях дотолкова свикнал с Андреа, че не ѝ правех комплименти, а тя е много красива. Обичам я все още и тя го знае. Втора година се опитах да я помоля за шанс, да обясня, че съм сбъркал и да ѝ го кажа”. Това сподели актьорът Васил Драганов след раздялата със съпругата си, предава пред bTV.

Той призова жълтата преса да спре с коментарите за връзката им, тъй като това се отразява на децата.

Васил и Андреа са със споделено родителство.

В момента съм се отдал изцяло на децата, благодаря на майка им за постоянната помощ, която оказва, въпреки че физически не ѝ е напълно възможно“, каза актьорът.

Срещу мен миналата година имаше дело, което аз спечелих на първа инстанция. Бях оправдан, а Андреа реши да обжалва. Тогава правата върху децата бяха изцяло мои. След това и дадох права и се отказах от суми, които тя ми дължеше. Андреа подаде молба, за да спре делото на втора инстанция в името на това да направим брачно споразумението и да приключим по най-удобния за децата начин“, разказа още той.

„Грешката ми е, че избухнах емоционално по отношение на приятеля на Андреа, коментирайки го като една неосъществена личност. Грешка беше, че употребих квалификации. Ако обичаш някой, обичай си го, но ако той е избрал друг път, това трябва да те радва. На това се уча. Научих се и на смирение и на прошка“, каза Васил Драганов.

Домашно насилие не е имало. Когато тръгна първото дело, Андреа извади бележка от "Пирогов", а не медицинско. Извинявам се, че я бях приел за даденост, а след това всячески се опитвах да я върна. Писали сме неприятни неща, тя също ме е обиждала много - било е нормално между хора, които се карат, но в никакъв случай това не е ескалирало до насилие", сподели актьорът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Васко Ментата
    На кебапчията Кебапа е по голям от колкото на артиста макарона. Жената Кебап иска, не варен макарон
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари