Въшката, драги, е въшка, дори в косите на крал!

13
Е, не мога да се примиря, че подобен малоумник ни управлява
Е, не мога да се примиря, че подобен малоумник ни управлява

Е, не мога да се примиря, че подобен малоумник ни управлява.

Слушала съм комбайнери от селата, с много по-висок стил на изразяване и доста по-интелигентни разсъждения. Какво разбираме от поредната „интелектуална“ изява на Баце:

Първо – служил е в Отряда за борба с тероризма /колегите, с които съм служил!?!?/.

Бравос! Хем е лежал в затвора и американците са писали доклади как има връзки с мафията и престъпността в България, хем се е борил с тероризма! Не човек, а чудо!!!

Второ. Бомбите, които намерили /е, показаха само някакви буркани и жици/ били по-мощни от тези в Сарафово! Верно ли, Баце?!? Искаш да кажеш, че от български магазини можеш да си купиш вещества, с които да направиш мощна бомба, която да вдигне във въздуха всичко! Явно и от часовете по химия и физика си бЕгал сериозно.

Но пък донякъде те разбирам. И ти да се похвалиш, че сте хванали голяяяяям терорист! Нищо, че родителите му са го разкрили, а не вие! Важното е, че дадохте пресконференция!

Трето. Случаят влизал в съда?!? Не знам защо си мисля, че преди да влезе нещо в съда в наказателния процес, трябва да има повдигнато обвинение. Такова не се е чуло засега да има. А и „ще се чуе, тъй като влиза в съда“. Само че в съда делата срещу деца се гледат при закрити врати. И това не го знае мислителят.

И хора, хайде да не спорим и да не се възмущаваме. Баце успял да си хване голям терорист след години подигравки от българите и световните служби, да се похвали поне! Той като един от службите /нищо, че в играта на стражари и апаши е бил само от едната страна, познайте коя/, разбира от всичко. И не се свени да премаже едно дете, за да си излъска егото.

Отвращение! Това е усещането. Съсипаха бъдещето на един млад човек. Вместо да работят психолози с него и дискретно службите да стигнат до ПОРЪЧИТЕЛЯ, заради една пресконференция за обиране на овации прецакаха всичко! НЕКАДЪРНИЦИ!!! Като се започне от тоя на снимката и се стигне до последният разследващ. Защото този случай е пълен провал на службите. И май само за тях не е ясно.

По отношение на изказването на Баце за някакъв, който давал мнения…..всъщност и той дава мнения, като дори не осъзнава колко интелектуално обран е и колко безкрайно ниско е образованието и общата му култура. За речника не ми се коментира. Защото когато простакът се издигне, единственото, което постига е, че простотията му става всеобщо достояние. Ако първите седем години не си се научил на тактичност, възпитание и начин на изразяване, след това нищо не може да се направи!

И ще завърша с един стих на Робърт Бърнс:

„Какво, че вечерял си с лордове

и си бил с херцогини на бал,

въшката, драги, е въшка,

дори и в косите на крал!“

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари