Вълна от съпричастност към 5-членното семейство, останало без дом

2
Дарители осигуряват за временно ползване също жизненоважната количка, както и вертикализатор за 6-годишната дъщеричка на Владимир и Златка, която страда от детска церебрална парализа
Дарители осигуряват за временно ползване също жизненоважната количка, както и вертикализатор за 6-годишната дъщеричка на Владимир и Златка, която страда от детска церебрална парализа Видео: bTV

Десетки изпратиха помощи

Вълна от съпричастност към петчленното семейството от варненското село Китка, което остана без дом и покъщнина заради пожар. Десетки изпратиха помощи, информира bTV.

В нощта срещу 28 май пожар, тръгнал от електрическо табло, буквално унищожи дома на Владимир, Златка и трите им дъщери. В пламъците семейството губи всичко.

Дарители осигуряват за временно ползване също жизненоважната количка, както и вертикализатор за 6-годишната дъщеричка на Владимир и Златка, която страда от детска церебрална парализа.

Семейството вярва, че с подкрепата на хората ще успее да изгради наново изпепеления си дом. Вече има и сметка за дарения.

Помага и местното кметство и община Аврен. Оттам са осигурили тежка техника, с която руините от изпепеления дом да бъдат разчистени.

Ако искате да помогнете, сметката за дарения e:

БАНКА ДСК АД

Златка Радева Стоянова

IBAN: BG92STSA93000027101204

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари