Валежите продължават и в неделя

0
Тази вечер преваляванията от дъжд ще продължат
Тази вечер преваляванията от дъжд ще продължат Снимка: Getty images

Продължава да вали в Разград, Шумен, Добрич и Русе 

Във Варна постепенно валежите спират. Количеството дъжд за последните 3 часа в морската столица е 1 мм, сочат данните на НИМХ-Варна към 15.00 часа, предаде БНР

Продължава да вали в Разград, Шумен, Добрич, Русе и в района на нос Емине. Температурите в Източна България са между 20° и 22°.

Тази вечер преваляванията от дъжд ще продължат. На места се очакват гръмотевици и нови по-значителни сумарни количества. Възможни са и градушки. През деня постепенно валежите ще отслабват и до вечерта почти навсякъде ще спрат. Вятърът ще е умерен предимно от север. Преобладаващи минимални температури между 16° и 19°, а максимални от 22° до 27°. За Варна минимална температура 19°, максимална 25°.

Вълнение на морето 3-4 бала. Температура на морската вода между 20° и 23°.

Прогнозата е на дежурния синоптик в НИМХ-Варна Виктория Георгиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари