Валентинки изработиха в Дома за възрастни хора "Възраждане" в Русе

3

Красиви Валентинки изработиха старите хора от дом "Възраждане", за да ни покажат, че любовта няма възраст

"Работилничка за Валентинки" си организираха в Дома за възрастни хора "Възраждане", съобщават от сдружение "Дунавско сияние".

Сръчните майстори от "златната" възраст измайсториха оригинални влюбени картички, за да ни покажат, че за любовта няма възраст и тя винаги еднакво силно завладява човека и винаги е прекрасна.

Изработените Валентинки ще участват в нашия конкурс за най-креативно послание за любовта и приятелството и естествено ще бъдат окичени на 14 февруари на Дървото на влюбените в центъра на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Знаещ
    Днес почитаме Св. Трифон и нека с това да свържем "изобилието" и да почетем труда на лозарите и плодородието. Да съхраним българското, уважаеми цъкащи минусчета служители от дома! А любовта, каквато и да е тя, винаги може да се изрази в ежедневието и живота.
  • 2
    2
    Запознат
    До колкото знам, замисля се и Работилничка за мартенички...Така че и любителите на българските традиции ще са доволни...Нека да имат изобилие от здраве и любов
  • 1
    1
    Реално
    Чудесно е, че ежедневието на възрастните хора в дома се осмисля чрез включването им в приложни дейности. Но специалистите, които работят с тях, замислят ли се върху съхраняването на български обичаи и традиции, защото в тях няма валентинки? Нека творчеството им да се свърже с други празници.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари